Nieuws

Moge de Zipforce bij u zijn

Nieuws, blogberichten en andere spannende dingen

Wij bij Zipforce zijn trots en blij dat we zo goed ontvangen zijn door de pers en media. We zijn genoemd in verschillende kranten in Zweden, maar ook wereldwijd. Hieronder verzamelen we links naar deze links en ons eigen nieuws.

Verslag van DI:

“Toen Måns Bengtsson langer naar zijn werk moest pendelen, ontstond het idee van een draagbare elektrische motor voor een gewone fiets.”

“Vier jaar later ging Zipforce in Zweden in de verkoop.”

“De aantallen worden vrij snel groot.”

Test van M3.se:

De Zipforce van Zweedse makelij is een oogverblindend voorbeeld van een slimme oplossing voor mensen die al een fiets hebben waar ze plezier aan beleven, maar die af en toe willen genieten van een ondersteunende elektrische motor.

De soepele motor is eenvoudig los te koppelen om hem mee te nemen en op te laden, maar ook om de motor opnieuw in te stellen voor handmatige bediening.

Test door Alles over elektrische fietsen:

Het verandert een gewone fiets in een e-bike. Het lijkt eenvoudig in elkaar te zetten. En uit onze testrun blijkt dat Zipforce grotendeels aan de verwachtingen voldoet.”

Cycling Plus:

Het Zweedse Zipforce lanceert een innovatie in de fietsindustrie, een elektrische motor gecombineerd met een accu die draagbaar is en een gecombineerd gewicht heeft van slechts 2 kg.”

Perscontact

Contactinformatie

Media Kit

Logo’s – Productafbeeldingen – Omgevingsafbeeldingen